Hoe kan ik mijn uren doorgeven?

Recolo werkt met een online uren portaal. Nadat je een contract hebt getekend krijg je van Recolo een email en SMS waarin je gebruikersnaam en wachtwoord zijn opgenomen.

Volg de Handleiding UB Plusonline om je uren in te vullen. Let wel op dat je de uren invult bij de juiste opdrachtgever als je bij verschillende opdrachtgevers werkzaam bent.

Wil je verlofuren opnemen?

Er zijn verschillende uursoorten. Als je vakantiedagen/verlofdagen wil opnemen dan kun je dit doen door juiste urensoort te selecteren. Let wel, wij verwerken de verlofuren voor zover deze zijn opgebouwd. Het saldo van je vakantie uren vind je op de loonstrook.