alarm_on Urenregistratie

filter_none 2 artikelen in deze categorie
alarm_on

Hoe kan ik mijn uren doorgeven?

Recolo Hospitality werkt met een online uren portaal. Nadat je een contract hebt getekend krijg je van Recolo een mail waarin je gebruikersnaam en wachtwoord zijn opgenomen.Volg de volgende instructie...
date_range Laatst bewerkt: 3 dagen geleden

Hoe kan ik vakantie uren opnemen?

Als je ingelogd bent en je uren wilt invullen kun je controleren in het online urenportaal door in te loggen. Het meest actuele saldo van je vakantie uren staat hierin vermeld. OpnemenJe kunt de...
date_range Laatst bewerkt: 3 dagen geleden